Nyheter

Vite om markeds oppdateringer.

Vilkår for bruk> Politikk Kister

Vilkår for bruk> Politikk Kister

Cookies policy
Law
I følge loven, når et nettsted er basert i EU eller adressert til beboerne, må det oppgis til brukerne at det bruker informasjonskapsler. De må også rettferdiggjøre formålet med deres bruk og be om brukers tillatelse eller oppdatere informasjonskapslene sine.

Småkaker:

De fleste nettsteder har muligheten til å bruke informasjonskapsler som en del av anlegget og driften av tjenestene via nettstedet. Cookies er små filer (tekstfiler) som er sendt og lagret på brukerens datamaskin, slik at nettsteder til å fungere uten tekniske avvik, samle flere brukermuligheter, erkjenner hyppige brukere, lette tilgangen til og å samle inn data for å forbedre innholdet på nettstedet. Informasjonskapsler skader ikke brukerens datamaskiner, men også filene som er lagret på dem. Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg informasjon. (Eller for å behandle dine bestillinger i eshop-modus). mens hver gang du går ut av siden, blir de automatisk slettet. Merk: Lengden på informasjonslagringen avhenger av hvilken type som brukes. økten avsluttes når du lukker nettleseren din, mens permanente informasjonskapsler vanligvis har sluttidspunkter på mellom to måneder og noen få år. Permanente informasjonskapsler kan slettes av brukeren selv.

Slike informasjonskapsler er:

Cookies som er nødvendige for å identifisere og / eller opprettholde innhold som en abonnent eller bruker kommer inn i løpet av en økt på et nettsted gjennom denne tilkoblingen. For eksempel er slike informasjonskapsler kreves når brukeren fyller ut et elektronisk skjema.
Cookies som er nødvendige for å autentisere brukeren til deler av siden som krever godkjenning.
Cookies med multimedieinnhold under en økt på et nettsted. Slik er for eksempel cookies som installeres ved å se en video på nettstedet som brukeren har besøkt.
Google Cookies for å vise kart.
Informasjonen som samler disse informasjonskapslene, er på ingen måte brukt til å registrere brukerens personopplysninger, og det kjenner heller ikke noen filer fra den personlige datamaskinen. Det er heller ikke mulig å overvåke aktiviteten til å bla gjennom andre nettsteder. Hvis du ikke aksepterer disse cookies, kan ytelsen og funksjonaliteten til nettstedet bli påvirket, og tilgangen til innholdet er begrenset.

Noen ganger kan en informasjonskapsel fil bli plassert på datamaskinen din for å forbedre effektiviteten av dette nettstedet og / eller våre tjenester til deg. De fleste nettlesere er konfigurert til å godta informasjonskapsler. Du kan endre innstillingene dine for å nekte alle informasjonskapsler eller for å varsle deg når en informasjonskapsel sendes. Hvis du deaktiverer nedlasting av informasjonskapsler, kan noen funksjoner som er oppgitt på nettstedet, ikke være tilgjengelige, mens noen “sider” kanskje ikke vises riktig.

Vær oppmerksom på at informasjonskapsler er absolutt nødvendige for at nettstedet vårt skal fungere skikkelig og sømløst.

Hvordan kan du deaktivere informasjonskapsler?

Hvis du vil aktivere eller deaktivere bruk av elektroniske informasjonskapsler, kan dette bare gjøres av nettleserinnstillingene, så nettleseren bør besøke de relevante nettsidene for å lære om de nødvendige tiltakene. For mer informasjon, vennligst besøk følgende lenke: https://www.aboutcookies.org/

Legg igjen en kommentar