Tjenester

for håndverktjenester se under.

Tjenester


MEGET HØY STANDARD PÅ UTFØRT ARBEID, KONKURANSEDYKTIGE PRIS OG FERDIG TIL AVTALT TID. VELG R.BYGGETJENESTER.AS FOR PROBLEMFRI GJENNOMFØRING AV DITT BYGGEPROSJEKT

 

 

PROBLEMFRI LEVERANSE

Vi har allsidig kompetanse og våre håndverkere jobber etter strenge norske normer som sikrer forbrukeren problemfrie leveranser i mange år. Vi holder deg godt oppdatert under gjennomføringen av prosjektet slik at det ikke oppstår misforståelser og unødvendige overraskelser.

KONTRAKT

Hvis pristilbudet aksepteres går vi gjennom byggeprosessen i et møte, hvor vi skriver kontrakt. Vi avtaler pris, tidsforbruk og detaljert beskrivelse av det som skal utføres. Vi kommer til avtalt tid, utfører arbeid av høy kvalitet og holder oss innenfor budsjettene.

UTFØRER OPPDRAG I RENA – TRYSIL- ELVERUM KOMMUNE.

Vi tar på oss oppdrag i hele områdene som Åmot – Elverum og Trysil kommune. Ta kontakt hvis du er i tvil.  På 91171186 eller på e-mail adressen våre  r.byggetjenester@gmail.com

 

GRATIS PRISOVERSLAG

Kontakt oss for gratis prisoverslag av ditt prosjekt. Vi kommer til deg og gir deg uforpliktende tilbud på estimert tidsforbruk og kostnader for materialer.

SENTRALT PÅ ROMERIKE

Vi holder i  Rena – Trysil- Elverum område . Avkjøring fra riksvei 3, 215 , 25 . Se vår nettbutikk for aktuelle priser eller å se hva driver vi med,  på www.r-byggetjenester-as.no

 

INGEN OVERRASKELSER

Vi kommer til avtalt tid, utfører arbeid av høy kvalitet og holder oss innenfor budsjettene.

Vi holder deg oppdatert under gjennomføringen av prosjektet slik at det ikke oppstår misforståelser og unødvendige overraskelser.

 

FRA GRUNNMUR TIL FERDIG  LEVERANSE

Vi gjør alt i forbindelse med nybygg, oppussing, rehabilitering, uteareal og hjelper deg å planlegge arbeidet ditt. Vi har spesialister på bad, flis legging, steinlegging, membran etc. Vårt arbeid tilfredsstiller de strengeste krav til normene i bransjen.

Der det er naturlig gir vi råd om hvordan arbeidet kan gjøres enda bedre, slik at du blir fornøyd med din investering i mange år fremover.

 

 

 

 

    R.BYGGETJENESTER.AS